BOYSI

05 Nov, 2009

Pojavio se ziv na svojoj sahrani

Generalna — Autor bojanmilidrag @ 13:16
Sreda, 4. novembar 2009. 19:32  

U filmu "Maratonci trče počasni krug" ima jedna scena kada jedan stariji čovek na groblju zatekne rivale familije Topalović i kaže: "Dobro veče"...Nešto slično dogodilo se u Brazilu, samo izistinski.

Jedan brazilski zidar, za kojeg se verovalo da je poginuo u saobraćajnom udesu, zaprepastio je svoju porodicu kada se živ pojavio na sopstvenoj sahrani.

Rodbina 59-godišnjeg Ademira Žoržea Gonkalveša identifikovala ga je u nedelju uveče kao žrtvu saobraćajne nesreće u brazilskoj državi Parani, saopštila je policija.

Gonkalvešova porodica nije, međutim, znala da je on proveo noć na parkingu kamiona i ćaskao sa prijateljima uz piće "kačaka", spravljeno od likera šećerne trske, ispričala je njegova rođaka
listu "O Globo".

Zidar nije znao da se priprema njegova sahrana sve do ponedeljka ujutro kada je otrčao da obavesti familiju da je živ.

"Telo poginulog je bilo unakaženo, ali je žrtva bila slično odevena", naveo je portparol policije. "Ljudi se plaše da duže gledaju prilikom identifikacije tela, pa mislim da se upravo to dogodilo u ovom slučaju."

Komentari

  1. Cula sam za takve slucajeve. Kod vecine je greska doktora jer ne ustanove da je covjek klinicki mrtav, pa se desi to sto se desi.....

    Autor ruzica — 19 Nov 2009, 13:02

  2. Blog ti je super. Ostavi komentar.

    Autor zeljko — 23 Nov 2009, 17:40

  3. bilo to ihahaj

    Autor matijans1 — 25 Nov 2009, 01:21


Dodaj komentar